Nieuws


Inhoud:

Zoeken

Nieuwsoverzicht

GESPOT: Miss Montreal wint de 3FM Award voor beste zangeres

Miss Montreal (Sanne Hans) heeft de 3FM-award voor beste zangeres gewonnen. Ze versloeg daarmee Caro Emerald, Ilse de Lange, Jacqueline Govaert en Krystl.


Miss Montreal (echte naam: Sanne Hans) studeerde aan het conservatorium in Enschede. Ze wordt in 2008 bekend door een kaasreclame. Giel Beelen is een van de eersten die haar ontdekt en uitnodigt voor zijn radioprogramma. Hierna volgen meer optredens. Haar eerste single ‘Just a Flirt’ werd 3FM Megahit en in 2009 verschijnt het debuutalbum 'Miss Montreal'. Hierop volgt een tweede plaat genaamd 'So…Anything Else?' en in 2012 een derde album 'I Am Hunter'. In 2012 ontvangt ze voor het nummer ‘Wish I Could’ de Schaal van Rigter van 3FM. Deze prijs wordt uitgereikt aan de artiest waarvan de single het afgelopen jaar het meest op de zender te horen is geweest.

@ANP
 

De 3FM Awards worden jaarlijks door radiozender 3FM toegekend. De luisteraars bepalen wie er in aanmerking komt voor de muziekprijzen: http://go.3fm.nl/3fm-awards/nieuws-detail/5696/Miss-Montreal-wint-de-3FM-Award-voor-Beste-Zangeres
 


Navigatie:


Opleidingskeuze: